Despre Noi

 

  • Am dezvoltat proiectul NOYA din pasiune pentru imobiliare, fie ca aceasta reprezinta achizitii, vanzari si inchirieri, fie ca reprezinta design interior si amenajare la cheie a unui spatiu.
  • NOYA reprezinta o echipa profesionista, dinamica si ambitioasa focusata in a dezvolta un parteneriat inchegat cu dumneavoastra in privinta procesului de achizitie a unei proprietati, precum si in procesul de amenajare la cheie (design + renovare cu echipe proprii).
  • Ne propunem prin acest proiect ca relatia client - agent imobiliar sa devina un parteneriat. Un parteneriat in care scopul comun sa fie identificarea celei mai bune oportunitati din piata pentru clientii nostri si ducerea la bun sfarsit in cel mai eficient mod a procesului de verificare si achizitie a unei proprietati imobiliare.

 

  Agentie Imobiliara Bucuresti Nord

Sectorul Imobiliar din Bucuresti este intr-o continua dezvoltare, asadar este foarte important sa aveti intotdeauna siguranta unui Broker Imobiliar implicat, dedicat si concentrat sa va ofere cele mai bune servicii.

Tot timpul va vom asculta cerintele si va vom gasi locuinta dorita, timp in care ne vom asigura ca luati o decizie cunoscand toate aspectele necesare. Din momentul in care selectam o proprietate, interesul nostru se focuseaza pe negocierea celui mai bun pret si pe o reprezentare puternica in fata notarului.

Pentru apartamente de vanzare Aviatiei, Herastrau, Pipera, Barbu Vacarescu, Floreasca accesati sectiunea dedicata www.noyarealestate.ro/apartamente-de-vanzare 

Pentru apartamente de inchiriat Aviatiei, Herastrau, Pipera, Barbu Vacarescu, Floreasca accesati sectiunea dedicata www.noyarealestate.ro/inchirieri-apartamente

 

         Design interior si Amenajari la cheie.

Atunci cand o proprietate are nevoie de un suflu nou, intelegem foarte bine (din propria experienta!) cat de greu este sa incepi un proiect de renovare.

Din acest motiv, dezvoltam acest sector in care ne oferim serviciile de amenajare la cheie. O echipa profesionista care ofera servicii de design interior, renovare completa (schimbat/montat parchet, gresie, sanitare, zugravit, ect) si amenajare, este o solutie ideala atunci cand beneficiarul nu are expertiza sau timpul necesar pentru a se ocupa de proiect, necesar de materiale, contractarea de muncitori, management de santier, etc.

 

Pentru sectiunea dedicata de Design Interior si vizualizarea portofoliului nostru accesati sectiunea dedicata www.noyarealestate.ro/design-interior.html

 

Va invitam sa ne contactati pentru a discuta pe larg. 

| Investitii Imobiliare | Design Interior | Apartamente de vanzare Bucuresti Nord - Apartamente de inchiriat Bucuresti Nord

 

Ne puteti contacta pe